4 creatieve business cards

“Google mij maar,” kreeg ik onlangs te horen toen ik iemand naar zijn business card vroeg. De persoon zijn gegevens zullen inderdaad wel ergens op het world wide web staan. Het probleem is echter dat ik zeer slecht ben in namen onthouden en uren naar mijn computerscherm heb getuurd, hopende dat de naam van de persoon als een deus ex machina in mijn hersenpan zou inslaan. Business cards zijn wat mij betreft nog helemaal niet met uitsterven bedreigd, zeker als je erin slaagt om er een iets of wat creatieve twist aan te geven. Wat dacht je van het kaartje van een computerwinkel dat je kan vouwen tot een iMac, origami-zakenkaartjes, business-kaartjes in de vorm van een spons of een zakenkaartje dat duidelijk bij een fitnesscentrum past. Op welke manier profileer jij je?

You may also like

Leave a comment