Ode aan de fiets

Naast belastingontduiken en tooghangen, is wielrennen nog steeds een nationale sport in ons land. Je zet je televisie aan en op één of andere zender wordt wel een item aan wielrennen besteed. Op een familiefeest zal één of andere nonkel wel met alwetende vinger en een verheven stem vertellen waarom hij denkt dat die welbepaalde (veld)rijder zal winnen bij de volgende grote wedstrijd. Op zondag kan je de deur niet uit of je wordt van je sokken gereden door een peleton wielertoeristen. De onderstaande twee gadgets zijn dan ook een ode aan de fiets.

Een fiets uit de 3D Printer

De tijd dat je nog enkel naar een reisbureau ging om een reis te boeken of naar een platenwinkel om een cd te kopen ligt al een paar lichtjaren achter ons. Dankzij 3D-printing moeten we binnenkort ook niet meer naar de fietsenwinkel om een nieuwe fiets te kopen. Designer Jim Novak printte alvast het framewerk van zijn fiets in zijn woonkamer. Voor diegenen die vasthouden aan het traditioneel vakmanschap is er de houten fiets van designer Paul Timmer.


Bike Phone holder

Er wordt steeds veel aandacht besteed aan het handsfree bellen in de wagen, maar nauwelijks aan het handsfree bellen op de fiets. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om je smartphone handsfree te kunnen bedienen, denk maar aan het lezen van Google Maps op je mobieltje. Dankzij de Bike Phone holders kan je je digitale kaart lezen zonder dat je je smartphone met één hand moet vasthouden. Wie wil kan deze hebbedingen ook laten personaliseren met je merk. meer info: info@astria.be

You may also like

Leave a comment