De ideale bloempot

Nu de lente is begonnen en het zomeruur is ingesteld kunnen we weer met zijn allen gedurende lange uren de tuin induiken. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn groene vingers al enkele jaren geleden als vermist zijn opgegeven. De gemiddelde plant geef ik ofwel teveel of te weinig water. Zelfs mijn kamerplanten zouden van pure ellende de benen nemen indien ze zouden kunnen lopen. De Koreaanse ontwerper Jeong Seungbin (DailyLife Lab) heeft hier gelukkig iets op gevonden: ‘the Rainy pot‘. Het is een bloempot die ¬†bestaat uit een bloempot met daarboven een waterreservoir in de vorm van een wolk. Deze wolk kan zo’n 80 ml water bevatten en zorgt er al druppelend voor dat uw kamerplant niet verzuipt. Ik vermoed dat de ontwerper personen als mij in gedachten had toen hij aan de ontwerptafel zat.

source

You may also like

Leave a comment