De smartphone-drinkbeker

Een nieuw jaar is het uitgelezen moment om uw pen en bloc-note boven te halen en de goede voornemens vlijtig neer te pennen. Ik weet niet hoe het bij u zit, maar bij mij stond – en ik spreek inderdaad al in de verleden tijd – minder tijd doorbrengen met mijn smartphone en tablet op de eerste plaats. Ik ben toch trots op mezelf dat ik mijn gadgets 1 dag aan de kant heb gelaten, al had dat eerder te maken met het feit dat het zo laat was geworden op oudejaar. Ik vrees dat ik niet de enige ben wiens datadieet op een volledige sisser is uitgelopen. Het lijkt soms alsof deze gadgets aan mijn hand geplakt zitten. Er komen ook steeds meer iPhone-en iPadgadgets op de markt die deze verslaving verder in de hand werken en dat mag je gerust letterlijk nemen. Neem nu de ‘Cell Phone Holder Party cup’. Deze drinkbeker biedt je de mogelijkheid om van je drankje te nippen via een rietje zonder dat je je smartphone uit het oog moet verliezen. Gelukkig want stel je voor dat je die ene Facebookpost of tweet zou gemist hebben, de wereld zou misschien ondertussen zijn vergaan zonder dat jij het wist!

source

You may also like

Leave a comment