Halloween Gadgets


Toen ik afgelopen weekend de deur opendeed toen er meermaals aan de bel werd getrokken kropen er Halloween-kriebels over mijn rug. “Trick or Treat” stammelde een klein meisje in een gebroken Engels. Shakespeare moest zich hoogwaarschijnlijk bedwingen om niet uit zijn graf te springen en het arme schaap met pepperspray te lijf te gaan. De Halloween rage is nu officieel overgewaaid naar het piepkleinste uithoekje van ons landje. Ik heb het arme schaap uiteindelijk weggestuurd met wat mini-snickers en mini-marsen die ik ergens nog in de uithoek van een kast had gevonden.

Ook in de winkels is ontsnappen aan de Halloween-gadgets blijkbaar even eenvoudig als een kerstman vinden zonder baard. Ik moet wel eerlijk bekennen dat er af en toe leuke gadgets te vinden zijn in de winkelrekken. De onderstaande tandenstoker-houder is alvast officieel lid geworden van mijn gadget-uitrusting en de lego-zombie staat alvast op het verlanglijstje

You may also like

Leave a comment