Creatieve fruitschalen

Ik moet eerlijk bekennen dat als fruit even lekker smaakte als een zak Chocotoffs, dan zou ik waarschijnlijk elke dag een kilo fruit naar binnen spelen. Helaas is dat niet het geval en is het elke dag een gevecht op leven en dood om mezelf te verplichten een banaan, appel of peer te verorberen. vaak vergeet ik ook gewoonweg om fruit te eten en moet ik het zelfs tegen de voordeur plakken om met mijn neus op de gezonde feiten gedrukt te worden. Praktisch is dat niet en tevens is het dwaas zicht, ik spreek uit ervaring. De onderstaande fruitschalen zouden me misschien wat meer kunnen verleiden tot meer vitamines, misschien!

You may also like

One comment

  • Anoniem October 30, 2012   Reply →

    Hallo,

    wij hebben interesse in die appelhouder uit draad. Een boom lijkt het wel. Alleen vind ik niks terug Astria.be hierover. Kan iemand mij verder helpen?

Leave a comment