De gemugde zuigplekken


Van alle historische figuren is Noah toch wel de grootste klungel geweest. Hij had de sleutel in handen om een aantal evolutie-fouten recht te zetten, maar schoot de bal volledig fout. In plaats van schattige dino’s de toegang tot zijn ark te ontzeggen, besloot hij om het toegangsticket aan een muggenpaar te geven. Sindsdien word ik al elke nacht met mijn neus op deze historische vergissing gedrukt. Telkens schiet ik badend in het angstzweet wakker door het geluid dat je het best kan vergelijken met een graskantsnijder. Zuigplekken op mijn huid zijn de stille getuigen van een eetorgie die zonder mijn medeweten heeft plaatsgevonden. Ik heb al geprobeerd om het geluid van een loopse mug na te bootsen om ze daarna te pletten met de kaken van mijn gespierde billen, maar ook deze strategie was gedoemd om te mislukken. Een vleesetende plant, mij volspuiten met deet en een elektrisch toestel haalden evenmin niks uit. Als de Bugasalt niet werkt, dan verhuis ik, desnoods naar Afrika! (met dank aan Broes Sanders voor de tip)

You may also like

Leave a comment