kotszakjes à volonté

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar ik laat mijn smaakpapillen de laatste tijd regelmatig een ontdekkings-orgasme ondergaan. Zo tracht ik tijdens de weekends nieuwe restaurants te ontdekken. Dit weekend was de wereldkeuken van “Mosquito Coast” in de Hoogpoort te Gent aan de beurt. Naast een (te) beperkte kaart met onder andere kangeroevlees viel het toilet me enorm op. Deze was volledig behangen met landkaarten en kotszakjes. Geen idee of het bepaalde restaurantgangers reeds heeft geïnspireerd.

You may also like

3 comments

  • Joke May 22, 2011   Reply →

    Beperkte kaart! Je hebt daar toch voor iedereen keuze, van exotisch tot gewoon eten? Ik vind het daar alleszins zalig lekker 🙂

  • Joostds May 22, 2011   Reply →

    Het was lekker, maar ik vond de kaart beperkt, maar ben dan ook een moeilijk geval :p

  • pj.' May 23, 2011   Reply →

    oh. en durf nooit vragen of hun koffie fair trade is. ze bekijken je als een monster.

Leave a comment