Originele Wekkers

tweetmeme_url =’http://www.ilovegadgets.be/2011/01/originele-wekkers.html’;

Had u ook een enthousiasme-orgasme toen u uw iPhone voor het eerst uit de verpakking haalde. Met onzichtbare mentale handschoentjes werd het gadget van Apple zeer voorzichtig uitgetest. Eén van de features die ik hierbij persoonlijk wel kon pruimen was de wekker-functie van de iPhone. De mogelijkheden waren alleszins uitgebreider dan bij mijn voorgaande GSM’s. Deze ochtend bleef mijn happy face echter in het nachtkastje liggen, of moet ik zeggen dromenland. Door een bug in de iPhone trad de alarmfunctie niet in werking. Zeer vervelend, maar gelukkig is zondag josdag en moet er niet hard gewerkt worden. In ieder geval wordt er terug overwogen om een traditionele wekker in huis te halen en de onderstaande suggesties zouden het misschien wel kunnen halen:

1. De NMBS Wekker

Gebruiksaanwijzingen voor de NMBS wekker zijn door de eenvoud van het ding gewoon overbodig. U trekt gewoon aan de noordrem tot u de gewenste tijd hebt. Als de hendel de top heeft bereikt is het tijd om de trein richting dromenland te verlaten. Of de wekker ook met vertraging werkt is nog niet geweten, maar ik houd u alleszins op de hoogte.

2. De deurmat wekker

Persoonlijk denk ik dat de deurmat wekker de meest effectieve wekker is. Als de tijd is gekomen om afscheid te nemen van het zandmannetje volstaat een simpele druk op de knop niet om het alarmgeluid van uw wekker het zwijgen op te leggen. U moet effectief uit uw bed komen en op deurmat gaan staan.

3. De schietwekker

Voor vele mensen is opstaan een ware beproeving. Doorgaans verschijnt er pavlovsgewijs een citroengezicht als de wekker de ochtendzang begint. Voor de agressieve ontwaker is er nu de schietwekker die enkel gestopt kan worden door – u had het al geraden – er op te schieten.

4. De spekwekker

We moeten allemaal wel eens toegeven dat opstaan soms even leuk is als trapolinespringen op een spijkerbed. Sommigen hebben een wekker die automatisch een favouriete cd kan afspelen, anderen hebben zo’n ontwaaklamp van Philips. Stoere mannen en vrouwen willen echter gewekt worden op hun manier: met de spekwekker [lees blogpost].

5. De puzzelwekker

Een wekker die wat gelijkenissen vertoon met de deurmat wekker is deze puzzelwekker. Zodra het alarm afgaat vliegen de puzzelstukjes al qaida gewijs door de kamer. Pas als alle stukjes weer in de wekker zitten houdt het alarm zijn mond. Van ochtend-terrorisme gesproken! [met dank aan

You may also like

Leave a comment