Duivelse Duvelglazen

Winston churchill zei ooit: “Always remember that I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me”. Kortom, alcohol is voor sommigen een noodzakelijke brandstof om de menselijke motor gaande te houden. Het aantal biersoorten is niet meer op de zatte vingers van één hand te tellen. In mijn vriendenkring ken ik redelijk veel mensen die Duvel even graag lusten als Xavier Waterslaeghers zijn dagschotels. Persoonlijk laat ik dit duivels gerstennat liever aan mijn smaakpapillen voorbijgaan, maar de onlangs ontworpen Duvel designglazen kunnen mijn wel bekoren. Op de website www.duvelcollection.com kunnen Duvel-liefhebbers voor 8 euro per stuk één van de 3 verschillende Duvel-designglazen bestellen. Santé!

ps: diegenen die nog een goed excuus nodig hebben om op café te genieten van een duvel of andere vloeibare lekkernijen: deze commercial is een aanrader!

You may also like

One comment

  • Ruben August 26, 2010   Reply →

    Echt knap, ik zou er wel eentje willen. Maar dat zou mijn lompheid wel eens wat duur kunnen maken 🙂

Leave a comment