Winteraanbiedingen: Eindejaarsgeschenken

Hebt u uw relatiegeschenken al binnen voor het einde van het jaar? Neen? Dat is misschien nog een geluk want Astria Promo Gifts heeft net een uitgebreide selectie van producten samengesteld waarop u veel geld kunt besparen! We wensen deze fantastische winteraanbiedingen onder uw aandacht te brengen door middel van onze speciaal gecreëerde digitale ‘Winter Offers’ folder. Wacht echter niet langer want op = op. Bekijk dus snel onze ‘Winter Aanbiedingen

Onbedrukte artikelen kunt u in huis halen in ongeveer 3 werkdagen en bedrukte producten worden geleverd in ongeveer 6 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Vraag snel vrijblijvend een offerte aan per email.

Een kleine greep uit het ruime aanbod:

  • De PU wijnkist in krokodillenleer is voorzien van een metalen plaat voor gravering en fluwelen interieur. Deze wijnkist is inclusief wijnring, flessenstop, kurkentrekker en een schenkdop. Onder de accessoires is ruimte voor een wijnfles, die niet is inbegrepen. Meer Informatie over deze wijnkist.
  • De Chocoladeset bestaat uit een keramische mok, tinnen blikje met chocoladepoeder en een garde voor een perfecte schuimlaag. Meer Informatie over deze mok.
  • Een webcam met 4,8 megapixels op een driepoot. Inclusief USB kabel. Meer Informatie over deze webcam.

winkelkarretjeKijk in onze voorraadlijst voor de huidige voorraad van de Winter aanbieding producten (onder voorbehoud van wijzigingen).

Bezoek onze website of contacteer ons. we helpen u graag op een persoonlijke manier verder.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://astria-promoties.blogspot.com/2009/12/winteraanbiedingen-eindejaarsgeschenken.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment