USB kettingzaag

De usb kettingzaag

Ik heb in mij leven al veel usb-gadgets de revue zien passeren: usb-leeslampen, usb-geurgadgets,etc. Er zijn echter momenten waarop ik de wenkbrauwen zo hard moet fronsen dat ze er dreigen af te vallen. De USB-kettingzaak was onlangs verantwoordelijk voor een dergelijke haaruitval. Niet zozeer omdat ik mezelf als proefkonijn hanteerde, maar eerder omdat ik me in alle eerlijkheid afvroeg wat het nut is van een usb-kettingzaag. Het ding werkt trouwens perfect zoals de volgende demo op Youtube demonstreert. Okay het is misschien handig om je baas tot promotie aan te zetten of als tantendstoker te hanteren, maar voor de rest zie ik niet echt nuttige toepassingen van de USB kettingzaag. U misschien wel 😉

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/12/usb-kettingzaag.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment