Originele Digitale Kerstkaarten

Terwijl de politieke wereld in Kopenhagen haar hoofd breekt over de opwarming van de aarde mogen wij stervelingen onze hersencellen opwarmen met iets anders: nadenken over onze kerstkaarten. Het is een manier om te tonen aan onze naasten of business contacten dat we aan hen denken. Onder het motto “we denken ondertussen ook aan de facteur zijn zwakke rug” probeer ik zoveel mogelijk kerstkaarten digitaal te verzenden. Mijn tong is doorgaans ook blij dat er geen onnodig likgedrag meer aan te pas moet komen. Hieronder alvast enkele sites die ik de moeite vind om originele en gepersonaliseerde kerstkaarten te versturen:

  • The World’s Ugliest Dog
    Laat de lelijkste hond ter wereld een kerstliedje voor u kwijlen. Servietten om uw emotionele tranen af te drogen zijn niet inbegrepen.
  • Elf yourself
    Er schuilt een elf (en bij sommigen eerder een trol) in ons allen. Voeg de daad bij het woord en personaliseer uw kerstkaarten met uw eigen elfenhoofd.

Eigenlijk is het wel ironisch dat één van de grootste emailclients ter wereld, G-Mail, afwijkt van het verwachte digitale pad. Omdat Google begrijpt dat postale kaartjes een grote sentimentele waarde kunnen hebben, biedt ze aan alle inwoners van de VS de mogelijkheid om een gratis kaart op de ouderwetse manier te verzenden. Meer info op Gmail.com/holidaycard

ps: Als u van plan bent om uw relatiegeschenken met de eindejaarsperiode te versturen via Taxipost, dan verwijs ik graag naar een vorige blogpost over Taxipost.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/12/originele-digitale-kerstkaarten.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment