Le Whif: Chocolade inhaleren

Le Whif - chocolade om te inhaleren

Het is crisis in de meeste bedrijven en dat betekent doorgaans dat de Sint een vriendelijke brief heeft gekregen om dit jaar hun bedrijf over te slaan met zijn zak vol chocolade. Dat is jammer want chocolade kan in tijden van crisis de nodige shot aan positieve energie geven. Misschien hebben sommige bedrijven ook angst dat de chocolade vlekken kan maken op het behang of meubilair. Met klungelende managers is dat risico soms inderdaad bestaande. Geen paniek want nu bestaat er een inhalerend gadget dat – naast minimaal vlekkenrisico – ook beperkte calorie├źn bevat: Le Whif.

Le Whif werd gelanceerd in april 2009 in Parijs en al vlug was er grote vraag naar het inhalerende chocolade gadget. Onder de slogan ‘as sweet as chocolate, as light as air’ zal Le Whif in 2010 de wereld verder veroveren. Een leuk gadget voor recepties, familiefeesten of andere gelegenheden als je het mij vraagt.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/12/le-whif-chocolade-inhaleren.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment