kerstgadgets: origineel of pikant?

Elk jaar lijkt er wel een folteringsritueel in de meeste mensen hun hoofd af te spelen. Alle hersencellen van heinde en verre komen samen om te overleggen welke eindejaarsgeschenken dit jaar zullen aangeschafd worden. Het overleg wordt meestal verlamd door twijfel en gebrek aan inspiratie. Als een donderslag bij heldere hemel wordt doorgaans een open deur van de hersenkamer ingetrapt: een cadeaubon. Joepie, de foltering is voorbij. Het lijkt wel het pavlov-antwoord op onze moeilijke queste naar het ideale eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk. Volgens een onderzoek van Deloitte geven de Belgen doorgaans ook graag … een cadeaubon.

Voor mij blijft een cadeaubon echter een inspiratieloos stukje papier. Een vorm van transactie: ik geef een bon en ik geef je een bon terug. Iedereen gelukkig? Wat is dan nog het nut van een geschenk. Een cadeau hoeft voor mij niet duur te zijn, maar het moet wel tastbaar zijn en een glimlach op mijn lippen toveren. Vandaar mijn suggesties voor originele kerstgadgets en eindejaarscadeaus.

  • Pikante kerstgadgets: Het zal vermoedelijk niks zijn voor zuster Monica, maar een kerstboom mag voor mijn part wel een tikkeltje ondeugend zijn. De Website Muff Slap kan alvast wat inspiratie opleveren.Onder het motto er moeten niet altijd gewone ballen in een boom hangen vind je een heel assortiment aan erotische kerstgadgets. Uw kerstboom zal nooit meer hetzelfde zijn!
  • De X-mas Catalogus: De Kerstcatalogus van World Wide Service staat bol van de goede kerst-tips zoals ons Kookboek vol staat met goede recepten. Wie van het aanbod wil proeven moet zeker de online catalogus raadplegen.
  • Omgekeerde kerstbomen: Lees het blogartikel dat ik een aantal dagen geleden uit mijn gadgetbrein heb geperst.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/12/kerstgadgets-origineel-of-pikant.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment