Vrouwengadgets: de Golf-BH

Deze week was het blijkbaar vrouwendag en ik heb spijt – ondanks mijn overtuigd testosterongehalte – dat ik niet aanwezig was. Ik ben altijd nieuwsgierig wat er besproken wordt op zo een vrouwendagen. Alvast een gadget dat de gesprekstafel hoogstwaarschijnlijk net niet (of misschien net wel) gehaald heeft: De Golf-BH. De naam van het gadget laadt perfect de titel: een BH die u kan uitrollen tot een golfmat. De cups van de beha doen dienst als golfholes en de groene golfmat zit verstopt in het korset. Waar de golfclub zit kan ik niet direct zien op het demo-filmpje.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/11/vrouwengadgets-de-golf-bh.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment