Gepersonaliseerde condooms

play durex commercial on youtube

Een tijdje geleden was ik enorm verbaasd dat er in het preutse China een Sekspretpark zou geopend worden. Ik was enorm opgelucht dat een paar weken later de Chinese overheid de beslissing nam om het sekspretpark met de grond gelijk te maken. Er moeten immers nog preutse en conservatieve zekerheden bestaan in het leven. Deze week waaide er echter weer een pikant nieuwtje uit het land van de rijzende zon. Een Chinese verzamelaar van olympische gadgets en souvenirs zal op 29 november niet minder dan 5.000 condooms veilen. Het gaat om condooms die de atleten tijdens de Olympische Spelen van vorig jaar in Peking niet hebben gebruikt. Ze zijn allemaal gepersonaliseerd met het olympisch logo en devies “sneller, hoger, sterker”. De condooms maakten deel uit van de 100.000 stuks die gratis aan de atleten in het olympisch dorp zijn uitgedeeld.

Als bedrijf kan je zelf ook je condoomverpakking laten personaliseren met jouw logo of slogan. Er zijn in het verleden al creatieve zielen geweest voor wie het personaliseren niet ver genoeg kan gaan. De Russiche uroloog Petr Pomozov begon een tijdje geleden z’n eigen op maat gemaakte condooms te maken nadat een aantal van zijn patiĆ«nten klaagde dat ze geen gepaste maat vonden. Toen Pomozov echter op het idee kwam zijn condooms te decoreren met speciale tekeningen en motieven had hij het figuurlijke gat in de markt gevonden. Condooms met beertjes, olifanten, Mickey Mouse, een Kalashnikov of een Venetiaanse gondel. Blijkbaar is alles mogelijk. Misschien dat de beeltenis van de Chinese muur wel een voltreffer zou kunnen worden in China. In ieder geval denk ik dat het personaliseren van de condoomverpakking met een bedrijslogo ook al een persoonlijke touch geeft aan een product.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/11/gepersonaliseerde-condooms-of.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment