Universele opladers op zonne-energie

Vreugdekreetjes maakten zich enkele dagen geleden meester van mezelf. Het agentschap voor telecommunicatie van de Verenigde Naties heeft vorige week immers de technologie goedgekeurd voor een universeel model GSM-oplader. Uren heb ik al gezocht naar mijn Samsung GSM-oplader in het verleden. Verstopt tussen de zetel,onder het bed, achter de kast. Mijn GSM-oplader is meester in het verstoppertje spelen of heeft mijn kort geheugen er misschien iets mee te maken? Adapters van mijn gesneuvelde Nokia GSMs uit het verleden zijn op dergelijke momenten dan even nuttig als een BBQ-wedstrijd voor een vegetariër.

In ieder geval is er met deze universele oplader een oplossing in de maak. Blijkbaar zal de introductie van deze universele oplader ook een opsteker zijn voor moeder natuur. Enerzijds worden er minder opladers verkocht en anderzijds zouden de universele opladers ook minder stroom verbruiken. Er is echter een ander extra probleem waarmee ik doorgaans te kampen heb, naast mijn aanvallen van adapter-alzheimer. Ik val steeds zonder energie op de meest onverwachte momenten. Tijdens het winkelen, in de wagen, op mijn werk. Probleem is dat je dan niet steeds een stopcontact binnen handbereik hebt. Aangezien de uitvinding van een draagbaar stopcontact niet voor vandaag zal zijn ben ik op zoek naar een oplossing die al mijn GSM-problemen met één vingerknip kan oplossen. Een draagbare GSM-oplader op zonne-energie lijkt op dat gebied wel handig en wat blijkt, het bestaat! Meer Info.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/10/universele-opladers-op-zonne-energie.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment