Taxipost en uw relatiegeschenken

Het lijkt wel of ieder jaar de kalenders van de meeste winkels iets harder tilt slaan dan het jaar daarvoor. De Sint en de Kerstman zijn in de meeste winkels ieder jaar vroeger aanwezig. We kunnen ze op den duur beter een verblijfsvergunning geven. Dat bespaart in tijden van crisis immers verzendkosten. Uw relatiegeschenken op het einde van het jaar zal u doorgaans echter steeds zelf moeten verzenden. Een partner in crime voor het verzenden van deze eindejaarsgeschenken is Taxipost. Vorige vrijdag kreeg ik – en vermoedelijk nog andere marketeers en zelfstandigen – een tof gadget cadeau van Taxipost om deze verzenddienst tijdens de eindejaarsperiode in de verf te zetten. Een hoofdmassage-gadget met een begeleidende brief. Mijn ma dacht dat het een klopper was en mijn vader dacht eerder aan een orgasmatron. U weet bij deze ook direct waar de gedachten van mijn ouders zitten.

In ieder geval garandeert Taxipost om uw relatiegeschenken heelhuids bij uw zakenrelaties te brengen. Wij zetten alvast de voordelen even op een rijtje:

– De eerste werkdag na verzending komen de relatiegeschenken of meer specifiek eindejaarsgeschenken aan bij uw zakenrelaties;

– Het verzonden relatiegeschenk is verzekerd tot 500 euro;

– De bestemmeling tekent voor ontvangst zodat u zeker bent dat uw eventuele gadgets veilig zijn toegekomen;

De prijs van Taxipost zal vermoedelijk afhankelijk zijn van het gewicht, maar De Post belooft u een korting per 10 verzonden Taxipost-paketten. In ieder geval denk ik dat deze verzenddienst de moeite is om te overwegen en ik kan in geval van ontevredenheid mijn massage-gadget gebruiken om te ontstressen.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/10/taxipost-en-uw-relatiegeschenken.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment