Nieuwste rage: tandtatoeage

Kimberley, het Vlaamse sterrenmeisje, heeft weer een tegenslag te slikken gekregen. Oorspronkelijk kreeg het meisje een schadevergoeding van 3.000 euro van tatoeëerder Rouslan Toumaniantz op haar rekening gestort. Deze laatste had zich immers een tijdje geleden eens goed laten gaan op het snoetje van Kimberley en in plaats van de gevraagde 3 sterretjes er 56 getatoeëerd. Was de tatoeëerder de tel kwijt geraakt, terwijl Kimberley schaapjes zat te tellen? Het is een levensvraag die volgens mij resoluut thuis hoort in de al even legendarische vragen als de echte moordenaar van JFK, het bestaan van area 51 en de ontvoerders van Madeleine McCann. Volgens Rouslan Toumaniantz had Kimberley zich niet gehouden aan de afspraak om zich publiekelijk te excuseren t.a.v de tatoeëerder [lees artikel HLN]. Met dat geld had het sterrenmeisje kunnen investeren in de nieuwste rage: je tanden laten tatoeëren.

De rage bestaat al een tijdje in de Verenigde Staten, maar lijkt ook in ons land op meer aandacht te kunnen rekenen. Een tandtechnicus kan tekeningen, emblemen of eventueel het logo of de slogan van uw bedrijf plaatsen op een kroon. Deze wordt – na te zijn gebakken op een temperatuur van 900 graden – door een tandarts in de mond geplaatst van de aanvrager. Bekijk hier alvast twee youtube filmpjes: filmpje 1 | filmpje 2. Kimberley had de nieuwe Jean-Marie Pfaff kunnen worden. In plaats van een kraag vol logo’s, een mond vol reclame-tanden.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2009/09/nieuwste-rage-tandtatoeage.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

You may also like

Leave a comment