Oortjes met bedrijfslogo

Een leven zonder muziek is als een zomer zonder zon. Zo kan muziek onder andere de stress op de werkvloer doen wegsmelten. Helaas is deze sfeermaker niet altijd welkom. Er zijn collega’s die stoïcijns in stilte willen werken of er bestaat onenigheid over de muziekkeuze. De ene helft van het kantoor wil Garry Hagar (of was het nu Harry Gagar) door de boxen horen knallen en de andere helft van het bureau wil heavy metal horen. Gelukkig heeft er iemand ooit de koptelefoon en oortjes uitgevonden waardoor je in een auditieve cocoon je eigen ding kan beluisteren.

Werkgevers kunnen dergelijke oortjes laten voorzien van het bedrijfslogo in 3D en uitdelen aan het personeel als een soort van ’employee engagement’. De marketingafdeling kan dergelijke gadgets ook gebruiken ter ondersteuning van de lancering van een nieuw product. Zo voorzag Microsoft de oortjes van het bekende Windows-logo om de lancering van een nieuw Nokia-smartphone in de Verenigde Arabische Emiraten aan te kondigen. Als u oren heeft naar een dergelijk gadget voorzien van uw eigen logo, aarzel dan niet om een offerte te laten opmaken.

Electrabel vervangende gadgets

Energie weg denken uit ons dagdagelijks leven is een beetje zoals de onderste kaart uit een kaartenhuisje weghalen en hopen dat alles bij het oude blijft. We zijn nog nooit zo afhankelijk geweest van de stroom uit ons stopcontact. Echt vrolijk word je dan ook niet van de berichten vanuit het Electrabelkamp dat we tijdens de komende winterperiode te kampen zullen krijgen met blackouts. Onder het motto wat je zelf doet doe je meestal beter, denk ik dat het geen onverstandige keuze is om nu al te beginnen nadenken hoe we onze onmisbare gadgets zelf voorzien van de nodige stroom. Wat dacht je van een zonnebril die voorzien is van kleine zonnecellen om je smartphone mee op te laden, een grasmaaier die werkt op zonne-energie en een rugzak en stropdas voorzien van kleine zonnepanelen. Eat that Electrabel.

Close Menu