De 3D pen is mightier than the sword

“The pen is mightier than the sword,” als deze slogan klopt dan wordt de 3D-pen een onoverwinnelijk gadget in de toekomst. De 3Doodler is de natte droom van heel wat creatievelingen. In tegenstelling tot de huidige gangbare 3D-printers heb je geen ingewikkelde software nodig of een computer om met deze compacte balpen creativiteit met een grote C te schrijven. Doordat plastic wordt opgewarmd en onmiddellijk wordt afgekoeld in de pen kan je er de gekste dingen mee maken, gaande van je eigen gadgets, sieraden tot heuse bouwwerken zoals de Eifeltoren. Wie echter zweert bij traditionele balpennen of potloden hoeft niet te vrezen in het 3D-tijdperk. Op Pinterest kan je een aantal creatieve 3D pareltjes bewonderen die voortvloeien uit een gewoon potlood of balpen.

YolkFish Egg Separator: tout le monde peut cuisiner

Er bestaan ondanks de crisis nog zekerheden in het leven. Eén van die zekerheden is dat kookboeken nog gretig over de toonbank zullen gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat het niveau van mijn kookkunsten zich doorgaans beperken tot het bakken van een ei. Enfin, ik denk dat ik daarmee nog niet aan de staart van het kookpeleton bengel. Voor sommigen is zelfs het scheiden van het eigeel al een even grote uitdaging als het lekken aan hun ellebogen. Gelukkig is er de YolkFish Egg Separator, een keukengadget in de vorm van een goudvis dat het eigeel als het ware opslurpt. Om het met de woorden van Chef Gusteau uit Ratatouille te zeggen “Tout le monde peut cuisiner”, al is het soms met de hulp van een extra gadget.

De smartphone-drinkbeker

Een nieuw jaar is het uitgelezen moment om uw pen en bloc-note boven te halen en de goede voornemens vlijtig neer te pennen. Ik weet niet hoe het bij u zit, maar bij mij stond – en ik spreek inderdaad al in de verleden tijd – minder tijd doorbrengen met mijn smartphone en tablet op de eerste plaats. Ik ben toch trots op mezelf dat ik mijn gadgets 1 dag aan de kant heb gelaten, al had dat eerder te maken met het feit dat het zo laat was geworden op oudejaar. Ik vrees dat ik niet de enige ben wiens datadieet op een volledige sisser is uitgelopen. Het lijkt soms alsof deze gadgets aan mijn hand geplakt zitten. Er komen ook steeds meer iPhone-en iPadgadgets op de markt die deze verslaving verder in de hand werken en dat mag je gerust letterlijk nemen. Neem nu de ‘Cell Phone Holder Party cup’. Deze drinkbeker biedt je de mogelijkheid om van je drankje te nippen via een rietje zonder dat je je smartphone uit het oog moet verliezen. Gelukkig want stel je voor dat je die ene Facebookpost of tweet zou gemist hebben, de wereld zou misschien ondertussen zijn vergaan zonder dat jij het wist!

source

Orbitkey: sleutelhanger die orde schept

Ooit komt er een dag waarop we sleutels en sleutelhangers massaal aan de waslijn kunnen hangen wegens overbodig. Deuren worden geopend door onze stem of een simpele oogscan. Aangezien de ideale wereld nog even op zich laat wachten kunnen we deze overgangsperiode zo aangenaam mogelijk maken door onze traditionele sleutelhangers te vervangen door gadgets die onze sleutels wat beter ordenen. De Orbitkey is een gadget die het gerammel en geklungel met sleutelbossen en sleutelhangers naar het hiernamaals katapulteert. Aan dit gadget kunnen tot 9 sleutels worden toegevoegd, maar ook andere gadgets zoals flessenopeners en USB-sticks. De Orbitkey is afgewerkt met een lederen strip om het gadget wat meer klasse te geven en kan eventueel gepersonaliseerd worden met het logo van uw bedrijf.

Close Menu