De Potver Pot Spaarpot!

Toegegeven, het had heel wat symbolisch bloed, zweet en tranen in de aarde om mijn potver pot spaarpotje van De Lijn te bemachtigen. De spaarpotjes zijn een creatieve marketinguitloper van de reclame-campagne van De Lijn Waarbij een voddenpopje meer stress produceert dan de gemiddelde stresskip. Afgelopen zaterdag had De Lijn haar tenten opgeslagen aan de Kouter te Gent om de potver pot spaarpotten uit te delen. Het uitdelen van de spaarpotjes had door het getrek en geduw eigenlijk wat weg van een voedselbedeling in een Syrisch voedselkamp, maar dat kon de pret niet bederven. Bovendien had de start van de uitdeling een twintigtal minuten vertraging. Het is echter een vervoersmaatschappij dus vermoedelijk maakte dit deel uit van de marketingstrategie. Enfin, je mag een gratis paard nooit in de bek kijken en dus zal dit potver pot spaarpotje een vaste plaats krijgen in mijn auto. Elke keer als ik vloek is het spaarpotje in ieder geval een euro rijker. Benieuwd hoe lang het zal duren alvorens het zal overlopen, ik vermoed niet zo lang.

8 creatieve pleisters voor de macho man

Toen mijn collega deze ochtend begon met haar bevalling uit de doeken te doen, moest ik toegeven dat vrouwen het sterke geslacht zijn en dat wij mannen huilen als wolven om de minste vorm van pijn. Nu, aangezien wij mannen dit biologisch gezien niet allemaal zelf beslist hebben kunnen we er ook niks aan doen. We kunnen voorlopig enkel en alleen de pijn wat verzachten door een macho-pleister als we weer eens in onze vinger snijden.
Halloween-snoep

Binnen enkele dagen staat Halloween weer voor de deur, letterlijk en figuurlijk. Om de één of andere duistere reden is dit feest uit de Verenigde Staten overgewaaid, inclusief de kinderen die aan uw deur staan en bedelen om snoep. Wij hebben alvast het gepaste antwoord om die lastpakken die u ‘s avonds uit uw luie zetel jagen en “trick treat” komen scanderen lik op stuk te geven.

snoep

snoep

snoep

snoep

snoep

snoep

Graspennen

“The pen is mightier than the sword”. Ondanks het tijdperk van iPads en digitale aanverwanten, blijft de pen nog steeds aanwezig tijdens vergaderingen en op menig bureau. Het voordeel van pennen in vergelijking met de digitale familie is echter dat je er soms creatieve zaken mee kan doen zoals de onderstaande graspennen. Probeer dat maar eens met een iPad!

Close Menu