10 kinderborden die spruitjes verslaan

Wie zijn kind in het verleden reeds een bord spruiten heeft voorgeschoteld zal waarschijnlijk een gezicht gekregen hebben waarvan de mondhoeken tegen de grond sleepten. Protestacties waarvan de vrouwen van Femen nog iets zouden kunnen leren, spruiten die in de lucht vliegen en tranen die een zwembad zouden kunnen vullen. Nee, kinderen groenten voorschotelen is een beproeving. Ok, uw kind vastplakken en de neus dichtknijpen kan helpen, maar misschien moeten ouders het ludieker aanpakken. De borden van designer Boguslaw Sliwinski al eens geprobeerd?

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

kinderborden

De USB-wasknijper


Het gebeurt niet vaak dat ik op mijn gezegende leeftijd nog eens een gadget origineel, eenvoudig en praktisch vind. De onderstaande USB-wasknijper komt echter wel goed in de buurt. Indien ik alle usb-sticks die ik ooit ben kwijt geraakt plotseling terug in mijn bezit zou hebben, zou ik er immers heel het internet op kunnen opslaan.

USB wasknijper

10 vazen om lentegevoel binnen te halen

Aangezien de lente nog ver af lijkt moeten we zelf de lente-koe bij de horens vatten en de lente zelf in huis halen. Wat dacht je van onderstaande creatieve vazen zoals de walvis-vaas, de polaroid-vaas en de eierstok-vaas.

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

vazen

5 creatieve flip-up T-shirts


T-shirts met creatieve of provocerende slogans op gedrukt zijn niks nieuws onder de horizon. Hieronder echter een paar creatieve omkeerbare T-shirts. Bij voorkeur niet toepassen als u aan een urinoir staat. Uw mede urinauten zullen u anders een zeikerd vinden!

Close Menu