Thee-orgels en thee-muilen


Zoals sommige kinderen niet zonder hun fopspeen of papfles kunnen, zo zijn er mannen die steeds bier aan hun lippen moeten hebben. Deze bierzuigreflex vindt niet alleen plaats voor de buis. Ook in de wachtrij van de frituur of op de trein moeten de lippen steeds bevochtigd staan met bier. Zonder hun wondermedicijn gaan ze trillen als een rietje en bestaat het gevaar dat ze normale onzin uitkramen.

Waarom kunnen ze niet gewoon thee drinken op de trein of in de wachtrij? Het lijkt me alleszins meer klasse te hebben dan en plein public een Cara Pils door het eigen anatomische rioolgat te gieten. Ik zou zelfs nog een stapje verder durven gaan en de thee met creatieve stijl opslurpen. Ik bedoel niet zozeer de thee opdrinken met een pink in de lucht maar door aandacht te besteden aan het theekopje en de manier waarop de kruiden van het theezakje het warme water verkennen. Wat dacht u van onderstaande voorbeelden beste bierorgels? Toch een aangenamer zicht voor u medemens, niet? Voor de buis in uw eigen huis laat u de Onslow in uzelf maar lekker los als een beloning om een aangenamere streling te zijn voor het oog van uw medemens.

Fles-pope-ner en andere pauselijke gadgets


Binnen enkele dagen gaat het grote katholieke circus weer van start waarbij er een nieuwe clown wordt gezocht om de boodschap van god te verspreiden, alhoewel ik me soms afvraag of deze laatste steeds zijn toestemming geeft om zoveel onverdraagzaamheid te prediken. Net zoals je tijdens een cinemabezoek popcorn kan kopen of tijdens een voetbalwedstrijd gadgets kan aanschaffen van je favoriete team, kan je je ook voor de pausverkiezing bewapenen met de gepaste gadgets. Hieronder enkele gadgets die inspiratie kunnen leveren. Vooral de fles-pope-ner en de paussloefen lijken me gewoon onontbeerlijk om als katholieke hipster door het leven te gaan. De gadgets kunnen op aanvraag ingepakt worden in hostiepapier…denk ik.

pauselijke gadgets

pauselijke gadgets

pauselijke gadgets

pauselijke gadgets

pauselijke gadgets

Close Menu