2 creatieve iPhone-houders


Er is goed nieuws voor al die iPhone-verslaafden die geen seconde zonder hun digitale liefde kunnen, zelfs niet tijdens het ontbijten of drinken van een koffie. Enkele designers lieten hun creatief brein de vrije loop en dat allemaal om de mensheid uit de nood te helpen.5 Gagnam Style Gadgets


De geschiedenis heeft al heel wat lelijke muzikale gedrochten uitgeperst. Vorig jaar vormde helaas geen uitzondering. Het is voor mij nog steeds een even groot raadsel als Area 51 waarom Gagnam Style van Psy zo succesvol is geweest. Meer dan 1 miljard mensen hebben op Youtube enkele minuten van hun leven vergooid door naar een tekst te luisteren dat klinkt als “Open Condom style“. De idolatrie (of moeten we idioterie zeggen) voor dit lied gaat zelfs zo ver dat er gadgets van gemaakt zijn die ik zelfs niet uit mijn yudaiaans brein zou kunnen persen.

1. De Gagnam Style Usb Sticks

2. De Gagnam Style stopcontacten

3. De Gagnam Style wobblers

4. De Gagnam Style smartphone covers

5. De Gagnam Style t-shirts

Creatief alcoholisme in 2013


Drankorgels aller landen verenigt u! Gisterenavond zal de champagne traditiegetrouw rijkelijk gevloeid hebben en zullen er hersencellen met bosjes gesneuveld zijn. Doorgaans verdwijnt het glas achteraf in de glasblak en de kurk in de vuilbak. But hold your horses! Met de champagne-en wijnkurken kan er best wat meer gedaan worden dan enkel de bodem van de vuilnisbak te versieren! Alvast mijn beste wensen, neem uw ontkurker alvast in aanslag en maak van alcoholisme een creatief beroep in 2013!

source

Close Menu