zondag 26 december 2010

Anatomie van gadgetsToen ik nog een kleine jongen was en de dieren nog spraken was ik vaak enorm gefascineerd hoe bepaalde gadgets en apparaten in elkaar zaten. Zo dacht ik als kleine jongen bijvoorbeeld dat er dwergen in de geldautomaten zaten die de briefjes aan de klanten gaven. De anatomie van gadgets blijft ook vandaag voor mij een boeiende materie. Het liefst van al zou ik bepaalde zaken zoals mijn iPhone of laptop openvijzen om te snuisteren hoe het in elkaar steekt. De kans dat ik alles terug in elkaar kan steken is echter even groot als de kans dat bisschop Leonard zijn vijzen ooit nog gaat terugvinden. Om die reden kan ik me beter baseren op de tekeningen van Mad Peitersen die de anatomie van gadgets nauwkeurig analyseerde. Volgens mij is het zeer waarheidsgetrouw!
source


Geen opmerkingen:

Een reactie posten