maandag 1 november 2010

Tandpasta met chocoladesmaak
Iedereen op deze aarde heeft wel te kampen met een bepaalde angst. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fobie voor. Zo leerde ik onlangs de palindroom eibofobie kennen wat paradoxaal genoeg 'angst voor palindromen' betekent. Volgens mij komt de angst voor tandartsen wel iets vaker voor dan eibofobie. Ik heb het eigenlijk nooit verstaan waarom mensen zo'n angst hebben om met de mond opengesperd te relaxen bij de tandarts. Misschien ligt het aan mijn tandarts, misschien ligt het aan mijn dagelijks poetsritueel? Hier wringt trouwens soms het schoentje bij velen omdat ze tandenpoetsen een saai ritueel vinden. In naam van de mondhygiëne heb ik dan ook mijn best gedaan om iets te vinden waardoor mensen het poetsen aangenamer zouden kunnen vinden en mijn eerste suggestie is alvast deze tandpasta met chocoladesmaak. Zou jij het gebruiken?

tandpasta met chocoladesmaak2 opmerkingen:

  1. Ik wil het graag testen, maar omdat we dat niet gewoon zijn lijkt het me wel even vies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een van de meest gezochte benefits van tandpasta is een frisse adem nadien. Verder doen ook "whitening" eigenschappen het heel goed. Maar sowieso zoekt men in een tandpasta een manier om efficient tandplak (etensresten) te verwijderen.

    Bijgevolg merk je dat deze tandpasta met chocoladesmaak nogal de verkeerde velden activeert in onze hersenen: geen frisse smaak nadien (wel een chocolade smaak), bruine kleur, hoog suiker gehalte van chocolade... Ik denk niet dat hier goed over nagedacht is. Wordt volgens mij geen topper :-)

    BeantwoordenVerwijderen