dinsdag 19 oktober 2010

ode aan de koffietassenElke ochtend trekt hij aan mijn oren met zijn korte en lange arm, die verdomde wekker. Gillend zet hij zijn keel open en schreeuwt de wekker om aandacht. Met een welgemikte mep zet ik de aansteller op zijn plek en kan de ochtend van start gaan. Naast douchen en verwijderen van baardstoppels, is er één ritueel die ik gewoon niet kan missen. Het drinken van de onmisbare kop koffie. Mijn koffietas in de ochtend is een ongeremd orgie voor mijn smaakpapillen, het is hun ochtelijke douche met koffiebonenschampoo. Om dit ritueel te eren alvast 5 opmerkelijke koffietassen die het koffiedrinken nog dat beetje extra geven.

1. De 'ik zal eens op uw ochtendmuil-slaan-koffietas2. De 'ik mors niet alleen naast de wc' koffietas3. De 'kijk ne keer naar het vogeltje' koffietas4. De 'zet uw tanden erin' koffietas

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten