zaterdag 17 juli 2010

Extreme Gadgets voor vrouwen

Vraag mij niet hoe het komt maar vrouwen zijn doorgaans langer bezig met hun uiterlijk dan mannen. Het begon al in het Aards Paradijs toen Adam zei dat Eva haar achterste te dik was in haar vijgeblad en ze uit pure frustratie de verboden vrucht naar zijn hoofd torpeteerde. Sindsdien brengt de cosmetische industrie een waslijst aan producten op de markt om de carosserie van de vrouw te pimpen. Ook de gadgetindustrie speelt gretig in op dit schoonheidsideaal. Twee gadgets die me de afgelopen weken in het oog sprongen.

1. Lady Gaga pupillenSinds Lady Gaga in haar clip Bad Romances kwam opdraven met pupillen zo groot als twee onderleggers, wil iedereen deze contactlenzen dragen. Dokters waarschuwen echter dat dergelijke contactlenzen niet zo gezond zijn. [bekijk eveneens CBS-reportage]

2.De alcoholische DD-cup

De liefde van de man gaat door de maag. Waarom de twee niet gewoon combineren en voilla de Wijn-BH is daar. In plaats wijn op te slaan in een fles wordt deze opgeslagen in de BH. Hoe meer wijn er vloeit, hoe platter de voorgevel, maar een wijs gezegde luidt:" is de wijn in de bok, dan hangt de vlag toch halfstok". Voor diegenen die hun lief of moeder toch een dergelijke (*kuch*) vorm van appreciatie willen geven. U kan hier meer info vinden over dit gadget.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten