zaterdag 31 juli 2010

Cakevertising?


Wat is jouw natte droom? Bij mag je die vrij letterlijk nemen: een groot waterbalonnengevecht met al mijn vrienden. Dat verklaart ook direct waarom ik de televisiespot van MNM met het waterbalonnengevecht zo verleidelijk vond. Het mag voor mijn part ook een taartengevecht worden. Ik ben trouwens al aan de research begonnen voor de ideale taart en stoot daarbij toevallig op de term cakevertising. Gepersonaliseerde taarten met bijvoorbeeld het logo van een bedrijf. Amnesty International gebruikte cakevertising alvast voor het vieren van hun 60-jarig bestaan.


Alhoewel de Amnesty International taarten niet bedoeld zijn om mee te smijten opent het concept van cakevertising wel perspectieven voor mijn taartengevecht. Zo lijken de beeltenissen van Belgische politici of de BP-topmannen wel dankbare afbeelding om de vingers bij af te likken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten