donderdag 13 mei 2010

ludiek gadget: groeiende handdoekenEr zijn een aantal filmpjes van Mister Bean die voor eeuwig in mijn geheugen staan gegrift. Eentje daarvan is toch wel het fragment waarbij Mister Bean zijn koffers klaarmaakt om op vakantie te gaan. Aangezien zijn koffer te klein blijkt te zijn beslist Bean om alle voorwerpen in omvang te reduceren. Gewapend met de tong uit zijn mond en een scherpe schaar lijkt hij in zijn opzet te slagen. Ik moet toegeven dat ik soms ook wel voor dilemma's sta als ik mijn koffer moet pakken. Gelukkig bestaan er ook gadgets die tegenwoordig kunnen helpen bij dergelijke dilemma's: magic towels (zie hieronder voor afbeelding product). Het concept is vrij eenvoudig. De gadgets worden tegen hoge druk samengeperst en krijgen hun oorspronkele grootte terug als je ze laat weken in water. Best handig als je het mij vraagt. Ik ben benieuwd of ze dergelijke gadget-techniek ook op mijn schoenen kunnen toepassen!

Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten