zaterdag 24 april 2010

opblaasbare fruitige gadgets


Onder het motto fruit is gezond kreeg ik vroeger - toen ik op de lagere school zat en de dieren nog spraken - regelmatig een portie fruit mee in mijn boekentas. Regelmatig stak moeder overste er een banaan in. Ik heb er geen echte prettige herinneringen aan want de hoeken van de ringmappen perforeerden de banaan zoals een guillotine. Een smakelijk papje vermengde zich tot een feestmaal in mijn boekentas. Van mega mindy gadgets en consoorten was er nog geen sprake. Ik had de banaan Bert en Ernie gewijs in mijn oor kunnen steken, maar zelfs toen dacht ik al aan mijn imago.

Gelukkig staat de evolutie niet stil en worden er gadgets ontwikkeld die het dagelijks leven van uw kinderen en uzelf kunnen vergemakkelijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van opblaasbare gadgets die uw fruit beschermen tegen ongewenste kneuzingen. Fruityfaces is een dergelijk merk dat dergelijke opblaasbare fruitige gadgets produceert. Hun gamma heeft al meerdere innovatieve gadgets gewonnen. Door het grappige design spreken ze kinderen aan. Er zijn echter ook neutrale ontwerpen in het fruitige gadget gamma waardoor ze ook volwassenen kunnen aanzetten om meer fruit te nemen naar hun werk. Kortom, een gadget met een gezond doel!


Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten