woensdag 10 maart 2010

lichtgevende gadgetsNu mijn oude Sony televisietoestel op zijn laatste beentjes loopt zal de zoektocht naar een nieuw plasmascherm spoedig beginnen. Beetje jammer want ik vond de bijhorende Sony afstandsbediening echt wel supercool. De afstandsbediening gaf namelijk licht en voor een sloddervos als mezelf is dat best wel handig. Gelukkig zal ik mij kunnen troosten aan een aantal nieuwe lichtgevende gadgets die ik vond. Het eerste lichtgevende gadget dat ik vond was lichtgevend toiletpapier. Ik vraag me soms af welk spul uitvinders van dergelijke gadgets snuiven, maar het leek me handig als het licht uitvalt op het toilet net als je je sanitair hoogtepunt zou bereiken. In de categorie ik-loop-graag-opgemerkt-door-de-straten raad ik mensen dan weer lichtgevende schoenveters aan. Altijd veilig als je wil vermijden dat auto’s over je tenen rijden in een donkere steeg. In ieder geval ben ik nog het meest te vinden voor lichtgevende sleutelhangers. Noodzakelijk als je ’s nachts de liefde van je leven denkt te ontmoeten en toch even de verpakking wil checken!

ps: Meer advies over lichtgevende gadgets voor uw evenementen, direct marketingacties, beurzen, concerten, etc. vraag Astria om licht in de duisternis te brengen!
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten