vrijdag 12 februari 2010

Gadgets voor ValentijnValentijn is het moment dat zoetzemerige liefdesgedichten uit de onderste schuif worden gehaald en het ogenblik dat rondvliegend servies plaats maakt voor bloemen. U kan uw liefde echter ook verklaren door originele gadgets:

1. Gadgets met biersmaak
De liefde van de man gaat door de maag. Met dat idee in het achterhoofd ontwikkelde Heineken de lippenstift met biersmaak. Het gadget kost amper 5 euro en beloofd onbetaald genot [Bekijk de Youtube Commercial].

2. Misleidende gadgets
Als vrouwen een wonderbra mogen dragen dan mogen mannen ook hun misleidende gadgets hebben. Wat dacht u van de wonderbra voor mannen. De wonderbra-slip heeft een liftend effect die de penis optisch groter laat lijken. Hopelijk is de vrouw of man in kwestie niet teleurgesteld als de verpakking wordt opengedaan. Bekijk hier alvast een Youtube-Demo.

3. Praktische gadgets
Gadgets hoeven tijdens valantijn niet alleen romantisch te zijn, ze mogen best ook praktisch zijn. Zo slaat u twee vliegen in 1 klap. Wat dacht u van een usb-stick in hartjes vorm of van een rode duo-paraplu?Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten