USB Visitekaartjes

usb business cards

Een paar maanden geleden blogden we nog vrolijk over de poken, het ludieke digitale visitekaartje. Omdat de poken handig is om aan een sleutelhanger te hangen maar niet in je portefeuille past, toveren we een nieuwe suggestie uit de digitale hoed: de usb business cards. De digitale usb visitekaartjes hebben enorm veel voordelen: u kan het gebruiken als business card, pdf’s kunnen opgeslagen worden, het logo van uw bedrijf kan op het gelamineerde kaartje zonder probleem gedrukt worden, etc. Het oogt professioneel en uniek. Op deze youtube-demo ontdek je alvast één van de varianten van de digitale usb visitekaartjes. Vraag Astria alvast om inlichtingen over dit gadget.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2010/01/usb-visitekaartjes.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

Bongo-moeheid

logo Bongo

Een Bongo-bon kopen leek wel de deus ex machina voor velen tijdens de eindejaarsperiode. Er treedt echter Bongo-moeheid op bij velen volgens een artikel in het Nieuwsblad. Bongo-bonnen worden massaal op Ebay, Kapaza en andere zoekertjes-sites gezet en voor verminderde prijs van de hand gedaan. Misschien dat sommigen hun Bongo-bonnen in de stoof gooien om de koude winteravonden door te komen. Mensen zijn het beu om die inspiratieloze doosjes te krijgen en hebben bovendien geen tijd om de doosjes te valideren. Bongo-moeheid wordt na Twitteren in 2009 het woord van 2010. Echte inspiratie nodig? bezoek onze Astria-website.

Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

originele flessenopener

originele flessenopener

Voor de meeste mensen is hun hond hun beste vriend. Voor sommige bierdrinkende Vlamingen en Nederlanders zal hun hond zelfs binnenkort onmisbaar worden. Althans als ze hun hond een halsband met ingebouwde flessenopener aanschaffen. Indien u echter allergisch bent voor honden, kan u uw – al dan niet gepersonaliseerde – flessenopeners of aftrekkers steeds bestellen bij Astria.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2010/01/originele-flessenopener.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

Wintergadgets

Gadgets & Trends voor de winter van 2010

De opwarming van de aarde lijkt wel een fabeltje, strooizout lijkt even kostbaar te zijn als goud en de buurtwinkels kennen een ongekende revival. De winter van 2010 lijkt de wereld wel op zijn kop te zetten. Indien de winter van 2010 zou deelnemen aan de slimste mens zou het aantal haatgroepen op Facebook vermoedelijk explosief toenemen. We kunnen er echter beter het beste van maken. Gadgetspecialist Astria uit Gent adviseert daarom alvast een aantal wintergadgets en trends om de koude van 2010 aangenamer te trotseren:

1. Lichaamsverzorging
Adam en Eva hadden geluk dat ze na hun verbanning uit het aards paradijs niet te kampen hadden met de hedendaagse weersomstandigheden. Een vijgeblad zou niet volstaan om de winter te trotseren. De hype van 2010 zijn de sherpamutsen in allerlei kleuren om uw oren warm te houden. Kurt Rogiers bekende onlangs in Ornelis & Rogiers een fan te zijn van de sherpamutsen. Voor diegenen die hun ipod echter beschouwen als een levensnoodzakelijke navelstreng is er dan weer de ilogic sound hat met ingebouwde oortjes.

Mensen met droge lippen die hun lip gloss voortdurend kwijt raken, schaffen zich beter een lip gloss met bijhorende lenyard aan. Er bestaat bovendien een heel gama aan gadgets die u kan opwarmen in de magnetron om de koude avonden gezellig en warm door te brengen: magnetronknuffels, magnetronsloffen, etc. u kan het zo gek niet bedenken of uw magnetron warmt het op voor u. Gelieve niet te testen op huisdieren.

2. Werk
Na een lekker ontspannend weekend gaan werken kan voor sommigen een ware lijdensweg zijn en zeker als de weergoden met sneeuw en ijzel hebben gespeeld. Een autowinterset is dan ook ontbeerlijk. Ruitenontdooier, een ijskrabber met handschoen en een slotontdooier zijn enkele wapens om de vrieskoude ‘s morgens te bestrijden. Eenmaal aangekomen op het werk zitten heel veel mensen soms uren figuurlijk vastgevroren aan hun bureau. Als de verwarming te wensen overlaat mag je vastgevroren zelfs letterlijk nemen. Gelukkig bestaan er handige gadgets die het werk wat aangenamer kunnen maken. Wat dacht u van een toetsenbord met ingebouwd verwarmingselement of de USB cup warmer om uw koffie of chocomelk warm te houden.

3. Sneeuwpret
Kinderen binnen houden als het sneeuwt is soms even moeilijk als niezen met je ogen open. Hoe was u zelf? Om de sneeuwpret te vergroten bestaat er een brede waaier aan sneeuwgadgets. Wat dacht u van een opblaasbare slede of de speedy rodelslee die nauwelijks tot geen plaats innemen. Heeft u echter een zoon of dochter die je zelfs niet met een ijskrabber kan verwijderen van zijn pc dan is het vogelkastje met ingebouwde webcam misschien wel nog een leuk item om de wintersfeer in huis te halen. Volwassenen kunnen zich ondertussen verwarmen door het organiseren van een winterbbq, een toenemende trend.

Voor meer informatie over deze en andere wintergadgets: info@astria.be | Artikel mag overgenomen worden mits bronvermelding www.wintergadgets.be

 

gadgetsgadgetblog

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2010/01/wintergadgets.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

Gadgets 2010

De champagne is ontkurkt, de nieuwjaarsbrieven zijn voorgelezen en de driekoningen hebben hun kerstboom opgevouwen. 2010 kan nu echt beginnen. Reden genoeg om enkele gadget-trends in the spotlight te zetten.

Gadgets die je mooier maken in 2010
Het Laatste Nieuws publiceerde een paar dagen geleden een interessant artikel over gadgets die vrouwen (of mannen) mooier zouden moeten maken in het nieuwe decennium: de Beauty Voice Trainer, de Head refresher massage device en Beau bust roller zijn maar enkele gadgetbenamingen waarvoor je je tong in twee moet rollen. [ontdek de gadgets]

Technologische Gadgets anno 2010
Youtube is een bron van informatie over trends en gadgets. Hier alvast enkele reportages over de trends van 2010:
Reportage ABC: What Gadgets Will Be Hot in 2010?
Trendhunter.tv: Trends in 2010
CNN – High-tech trends

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://gadgets-en-relatiegeschenken.blogspot.com/2010/01/gadgets-2010.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

Close Menu