Nanotex Werkkledij

Ik weet niet of u zich nog het fragment herinnert waarin Chris Van den Durpel verkleed als Piet Huysentruyt én Mimi een scène speelt uit het kookprogramma Lekker Thuis [bekijk Youtube-fragment Chris & Co]. De kleding van Mimi krijgt het hard te verduren en vermoedelijk kan dan ook Dash of Bonux geen redding meer bieden. Voorkomen is trouwens beter dan genezen en dat geld ook voor vlekken op uw werkkledij. Nanotex-kleding kan op dergelijke momenten redding brengen in de keuken, werkplaats, etc.

Nano-tex is een stof die vuilafstotend is en waarbij vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Deze eigenschap heeft nano-tex te danken aan de moleculaire samenstelling. Kokskledij vervaardigd uit nanotex bijvoorbeeld kan gemakkelijk verschillende vloeistoffen trotseren zonder een spoor na te laten. Dankzij deze nano-technologie krijgt werkkledij een langdurige bescherming en blijft het langer proper en fris. Indien u nog steeds niet overtuigd ben, raad ik het volgende demo-filmpje met nanotex aan of bezoek zeker het persluik op de website van nanotex met een heleboel reportages over deze wonderbaarlijke textiel-technologie. Voor uw gepersonaliseerde werkkleding uit nanotex kan u steeds vrijblijvend een offerte vragen aan Astria Workwear.

a2a_linkname=document.title;a2a_linkurl=”http://werkkleding.blogspot.com/2009/08/nanotex-werkkledij.html”;
Bestel uw gepersonaliseerde Gadgets en Relatiegeschenken hier

Fietsgadget: De Light Lane

Binnenkort zal de schoolbel weer vrolijk klinken in talrijke steden en gemeentes. Terwijl sommige kinderen naast hun boekentas ook hun hart vasthouden voor de drilsergeant die in de klas zal staan, houden bijna alle ouders hun adem in voor de veiligheid van hun kleine spruiten. Een Amerikaans bedrijfje heeft echter een gadget ontwikkeld – de Light Lane (bekijk foto) – dat een deel van de bezorgdheid kan wegnemen. De Lightlane werpt twee verlichte strepen links en rechts van de fiets en bovendien het pictogram van een fietser op de grond. Bekijk hier alvast een Youtube-demo van de Light Lane of bezoek de Light Lane website.

Update [03/09/09]
Toen ik deze avond het artikel “Vilvoorde vindt zebrafietspad uit” las in het Nieuwblad verstond ik onmiddellijk waarom een gadget als de light lane in België alleen maar een succes kan worden. Blijkbaar hebben ze bij het spuiten plotseling het fietspad en zebrapad van plaats verwisseld. Lees het artikel op het Nieuwsblad Online.

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Gadgets en T-Shirts maken evenement geslaagd

Vandaag werd een symbolisch punt gezet achter één jaar hard werken aan een tweedaags bedrijfsevenement. De plaats van de conferentie was het Oud Sint-Janshospitaal te Brugge. Dit congres-en evenementencentrum heeft 12 polyvalente zalen die zich lenen tot het organiseren van tal van activiteiten: seminaries, congressen, tentoonstellingen of vergaderingen. Het oud Sint-Jan te Brugge is trouwens ook het decor van de VTM-serie Aspe. Vandaag en gisteren waren er trouwens opnames van deze politieserie. Het borsthaar van Herbert Flack heb ik er vooralsnog niet gezien.

Ik moet toegeven dat ik enorm opgelucht ben dat het intern bedrijfsevenement voorbij is. De organisatie is immers een roterend systeem en dit jaar waren de stafdiensten verantwoordelijk voor de goede gang van zaken. Naast het dagelijkse werk moesten het afgelopen jaar afspraken gemaakt worden met de cateraar, hotels, dj, etc. Mijn verantwoordelijkheid was het creëren van een creatief concept en blijkbaar viel het bij velen in goede smaak. Een van de vele uitdagingen daarbij was het ontwerpen van een logo dat energie uitstraalt en dit vervolgens laten drukken op allerlei gadgets en t-shirts. Het werd een logo met bubbels en de keuze van leverancier voor de bedrukte t-shirts viel op Astria. Flexibiliteit, prijs en kwaliteit waren belangrijk bij de afweging van de geschikte drukker. De gadgets en T-shirts van Astria waren absoluut kleine elementen die het tot een groots evenement hebben gemaakt.

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Kinder T-shirts vervangen door kinderburka?

Iedereen zal ze in de eigen winkelstraat – of toch alleszins op reis – al zien hangen hebben: T-shirts voor kinderen met grappige slogans zoals Boobman, 0 to Naughty in 6 seconds, ‘So Many Boys, So Little Time, all daddy wanted was a blow job, etc. Volgens Catherine White, Britse directeur van een opvangcentrum voor slachtoffers van verkrachting, geven ze een stimulans aan kindermisbruik. De Bedrukte T-shirts zouden dan ook verboden moeten worden volgens haar.

Ik ben het er deels mee eens dat sommige slogans op kinder T-shirts net iets te ver gaan. De meerderheid van de T-shirts zijn echter eerder ludiek bedoeld. Ligt het probleem niet eerder bij bepaalde volwassenen die dergelijke bedrukte t-shirts op een perverte manier interpreteren? Persoonlijk vind ik bepaalde videoclips op JimTv, TMF of MTV met schaarsgeklede tieners met wiebelende siliconenborsten net iets minder onschuldig dan de grappige kinder T-shirts. Laat ons niet verglijden in een verbodmaatschappij. Voor je het weet moeten we de kinderburka invoeren.

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Frolicat Bolt: kattengadget voor eenzame katten

Het einde van de grote vakantie nadert en dan komen de collega’s druppelsgewijs weer binnengestroomd. Het ene vakantieverhaal is al straffer dan het andere. Eén collega ging bijvoorbeeld twee weekjes op reis en haar moeder had beloofd om voor de kat te zorgen. Een paar dagen voor de terugkomst slaagde de moeder erin om de deur dicht te trekken met de sleutel aan de binnenkant van de deur. Het arme beestje heeft drie dagen zonder eten overleefd en zal zich waarschijnlijk ook doodverveeld hebben.

Nogthans bestaan er kattengadgets waarmee uw poes of poezen zich uren kunnen zoet houden zonder hun baasje: Frolicat Bolt. Het kattenspeeltje bevat een laser die via een beweeglijke spiegel een lichtbundel projecteert op de vloerbedekking of de muur. De FroliCat Bolt kan je online bestellen op de website van Frolicat en kost 19 dollar. Bij deze weet ik alvast wat ik mijn collega cadeau kan doen voor haar volgende verjaardag.

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Anti-bacterie-pen: wapen tegen Mexicaanse Griep?

Van een grote uitbraak van de Mexicaanse Griep is gelukkig nog geen sprake in België. Dat neemt niet weg dat veel bedrijven zich alvast wapenen tegen de Mexicaanse griep. Werknemers worden onder andere aanbevolen om geen handen te schudden en volledige draaiboeken worden opgesteld of van onder het stof gehaald. De gadgetindustrie heeft alvast ingespeeld op deze virusangst en een anti-bacterie pen op de markt gebracht. De pennen zijn voorzien van een speciaal anti-bacterie laagje.

Opgelet want de pen doodt enkel bacteriën die toevallig op de pen belanden, maar geen bacteriën op vingers, handen of mond. De ant-bacterie pen kan misschien wel insecten doden, maar dan moet u hoogstwaarschijnlijk goed mikken en anderzijds keihard en snel kunnen gooien.

Relevante Artikels
HLN – Winkelkarretje poetsen tegen Mexicaanse griep

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Witricity en de draadloze gadgets

Ik weet niet of u er een kampioen in bent, maar ik alleszins wel: het kwijtraken van adapters en opladers waarmee de gsm, laptop en andere gadgets opgeladen moeten worden. Bij momenten lijkt mijn huis wel the haunted mansion waar voorwerpen vanzelf verdwijnen. Ik was opgelucht toen ik eind juni de aankondiging hoorde van Eurocommissaris voor Industrie Günther Verheugen dat vanaf 2010 de eerste mobiele telefoons in Europa verschijnen met Micro-usb-aansluiting. Deze universele aansluiting maakt dat iedere oplader op het gsm-toestel past. Een ware opluchting. Het kan echter nog beter en dat vermoeden werd onlangs bevestigd.

Het Amerikaanse bedrijf Witricity is namelijk volop bezig met de ontwikkeling van draadloze stroomvoorziening. Het principe is vrij eenvoudig: in woningen, kantoren, etc. worden er in muren en plafonds grote spoelen geplaatst die aangesloten zijn op het electriciteitsnet. Door het ontstane magnetische veld wordt de stroom draadloos overgebracht op allerlei huishoudtoestellen en gadgets die ook voorzien zijn van een kleine spoel. Het hele proces zou onschadelijk moeten zijn voor mens en dier. In ieder geval ben ik binnenkort misschien verlost van de frustrerende zoektocht naar adapters en opladers en dat is ook al een opluchting voor mijn gezondheid.

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Wandelen op de zee in Koksijde

Milk Inc heeft er in het verleden nog een liedje over gemaakt, Jezus deed het op zijn blote sandalen en in het één-programma Hoezo deden ze het middels Maizena: lopen op het water. Rony Piessens (Boss Hoss Cycles Europe)laat de badgasten uit Koksijde nu ook ervaren wat het is om te wandelen over de zee. Dankzij Walking waterballs – grote ballen waarin je kunt staan – kan je nu ook een kwartiertje op de zee paraderen. Een wandeling op de Noordzee kost 8 euro en schrik om af te drijven moet je niet hebben. Lange touwen verhinderen immers dat je zou afdrijven. Geheel nieuw is de hype niet. Ze bestaat immers al een tijdje in China en in België doken de ballen reeds vorig jaar op tijdens enkele evenementen. Gelukkig voor de uitbater uit Koksijde en zijn drijvende ballen komt de zwaardvis niet voor in de Noordzee. Toch niet dat ik weet …

Relevante Artikels
Focus-WTV – Lopen op het water in Koksijde
HBVL – Lopen op de zee in Koksijde

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


Obamagadgets

Gisteren mocht Barack Obama, de 44e president van de Verenigde Staten, 48 kaarsjes uit blazen. Politieke tegenstanders raken ondertussen niet uitgediscussieerd over de geboorteplaats van Barack Obama en ook de populariteit van de Amerikaanse president heeft betere tijden gekend door de aanhoudende economische crisis. Of de obamagadgets de populariteitsbarometer volgen van obama is niet geweten. Toen Obama pas verkozen werd waren alle gadgets met het gezicht of de slogan van Obama (Yes We can) immers ontzettend populair. Obama is trouwens zelf ook niet vies van gadgets. In April zou hij Queen Elisabeth als relatiegeschenk een Ipod hebben gegeven. Laat ons hopen dat deze Ipod ook niet 3 meter in de lucht knalt [lees blog Ontploffende Ipods]

Relevante Artikels
HLN – Obama-gadgets zijn very big business
Metro – Obama-gadgets veroveren de wereld

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


ontploffende Ipods

Na de hele koffiesoap van de ontploffende senseo-apparaten, krijgen we misschien nu een spin-off in de vorm van ontploffende Ipods. Ellie Stanborough, een 11 jarig meisje, zou in het bezit zijn geweest van een Ipod die meer deed dan deuntjes afspelen. Op een bepaald moment kwam er rook uit het toestel en iets later knalde het gadget 3 meter de lucht in. Apple zou al eerder zijn geconfronteerd met dergelijke ontploffende Ipods maar er alles aan doen om het zaakje in de doofpot te steken.

Relevante Artikels
OS News – Apple Tried to Silence Exploding iPod Victim with Gagging Order

Bestel uw gepersonaliseerde gadgets, business-
gifts, beroeps-en promokleding bij Astria.


  • 1
  • 2
Close Menu